Bodnár Zsigmond
Co-founder, Venture Partner

Zsigmond az egyik legagilisabb fiatal vállalkozó ma a magyar technológiai szektorban.  A 2010-es évek elején több helyen kipróbálta magát a startup világban majd 2012-ben önállósította magát, megalapította a Techteamer-t és intenziven a nemzetközi piacra kezdett technológiai megoldásokat szállítani. 

2015-ben elvégezte a Stanford egyetem technológiai képzését majd szintet lépett és a nemzetközi trendeknek megfelelöen saját videó-alapú azonosító online software-t kezdett fejleszteni és megalapította a FaceKom-ot.  Mára a hazai videó-alapú ügyfél azonosítás (KYC, AML) megkerülhetetlen szereplöje, a teljes hazai bankszektornak szállítanak, de ügyfelei között vannak a magyar közüzemi szektor nagyjai illetve az e-közigazgatás is.  Sikereinek fő mozgatórugója az ügyfélfókuszban és a páratlan reakcióidöben rejlik.  

A jelentös eredmények természetesen felkeltették a befektetők érdeklődését is, így a Facekom-ot 2021 tavaszán egy befetetői csoport akvirálta.

A Global Traction-ben Zsigmond a vállalkozói látásmódot és attitűdöt képviseli.  Vezetésével a cég olyan feltörekvő vállalkozókkal dolgozik együtt akik gyorsan és hatékonyan tudnak és akarnak céget fejleszteni.