Hild Imre
Co-Founder, Managing Partner

A céget Hild Imre alapította 2016-ban.

Imre 2005 óta dolgozik a magyar ökoszisztémában. Először megalapította a Hild Életjáradékot mely először a Deutshe Bank majd a Merrill Lynch finanszírozásában müködött és a mai napig az egyik legfinanszírozottabb magyar startup számítana, ha müködne. A Hild alapítása és indítása után megalapította az OTP Életjáradékot az OTP keretein belül melyet 2008 végéig, a töke és hitelpiacok összeomlásáig vezetett. A két életjáradék cég összesen több mint 30 Mrd forintos piaci értéket ért el.

2009 óta Imre startupokkal foglalkozik, először mint kockázati tőkealap tanácsadó majd pedig miután megalapitottaz iCatapult nevü proto-accelerátor 2012-ben, mint akcelerátor-inkubátor. 2015-ben társult a Digital Factory accelerátorral és létrehozott egy 5 accelerátorból álló közép-keleteurópai accelerátor konzorciumot észt, lett, cseh, szlovák és természesen magyar tagokkal.

2016-ban megalapitotta a Global Traction-t mely startup fejlesztési és nemzetközi piacralépési tanácsadással foglalkozik. 2017-18-ban létrehozott egy 5 modulból álló tananyagot és előadássorozatot a nemzetközi piacralépés témakörében, 2018/19-ben pedig vezette az EU Innovációs intézményének nemzetközi ökoszisztéma kitekintését és kapcsolatépitését Tel-Aviv, Izraelben. Ennek eredményeképpen ma is müködik az un. soft landing amin keresztül EU-s startupok, ökoszisztéma támogatók és accelerátorok könnyebben tudnak kapcsolatban kerülni az igen hatékonyan és példaértékűen működő izraeli ökoszisztémával.