A "startup CEO shadowing" lényege, hogy gyakorlatilag munka közben tanulja meg a tapasztalatokkal nem rendelkező jövöbeni vállalkozó a startup vállalkozásépítés fogásait, gyakorlatát a tapasztalt startup vezetőtől. Egy shadowing tipikusan 1 hónapig tart ami időtartam alatt a mentorált folyamatosan a startup vezetője közelében dolgozik és próbál minél több közvetlen benyomást szerezni a cégépítés fortélyairól.  

Itt jelentkezhetsz 'shadowing' host-olásrais ha CEO vagy, ahol a céged (melyet te vezetsz vagy egyik vezetője vagy) 1 vagy több induló vállalkozót fogad be rövid időre. A lényeg hogy segítesz megérteni a helyes startup jellegű működést, gondolkodást.

Természetesen, ha shadowing-ra jelentkeznél, jó helyen jársz. Töltsd ki a jelentkezési form-ot és rövidesen jelentkezünk hogy milyen lehetőségeid vannak, összekötünk olyan startup cégvezetőkkel akik fogadnak Startup 'Shadowing' jelölteket.

Reméljük ezzel a kezdeményezéssel még a startup munkaerő felvételi folyamatait is befolyásolni tudjuk - hiszen ki lenne jobb munkavállaló egy startupnál mint aki már 'ismeri a járást?'

STARTUP SHADOWING - JELENTKEZÉS

Erre már válaszolt.

Ezt az űrlapot csak egyszer lehet benyújtani.