Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

ÖKOSZISZTÉMA MEETUP SOROZAT - III. ESEMÉNY - FINANSZÍROZÁS Mellébeszélés és frázispufogtatás nélküli megoldáskeresés azoknak akik a hazain túl a külföldi tőke működését is meg szeretnék ismerni.


  • Dátum: 2022.01.25. 18:00
  • Helyszín: Budapest, Király utca 26, Magyarország (Térkép)

Leírás

ÖKOSZISZTÉMA MEETUP SOROZAT - III. ESEMÉNY - FINANSZÍROZÁS

Mellébeszélés és frázispufogtatás nélküli megoldáskeresés azoknak akik a hazain túl a külföldi tőke működését is meg szeretnék ismerni, 

--------------

Az ökoszisztémák egy alapvető jellegzetessége hogy miként viszonyulnak a külső tőkéhez, hogyan alkalmazzák azt terveik megvalósításához illetve milyen lehetőségek vannak ilyen tervek módosításához ha már egyszer a befektető színre lépett életükben.

Mivel sok a tanácstalanságot és tájékozatlanságot sugalló kérdés a magyar ökoszisztéma soraiban ezért úgy gondoltuk, itt az idő hogy rávilágítsunk a legjobb nemzetközi gyakorlatokra és ezeket probáljuk értelmezni a hazai környezetben az itthon VC réteg képviselőivel, tanácsadóival. Tesszük mindezt azzal a szándékkal, hogy pozitív, követendő példákat, mintákat állítsunk a magyar ökoszisztémának, és megismertessük a nemzetközi szereplőket az egyre több jó magyar példával is.

KINEK SZÓL AZ ESEMÉNY?

Azoknak, akik meg akarják ismerni a nemzetközi finanszírozási ‘térképet’, az  ökoszisztémákban elfoglalt szerepét, felépítését, első kézből azoktól, akik napi szinten résztvevői ezeknek a közösségeknek. Az esemény célja a széleskörű ismeretterjesztés a startup finanszírozásról, tehát azoknak is való, akik csak most ismerkednek az alapfogalmakkal.

A PROGRAM:

18:00 - A nemzetközi finanszirozási lehetőségek bemutatása

18:45 - Nagy nemzetközi finanszírozók képviselőinek gondolatai a helyes befektetői magatartásról, alapállásról, egy befektető rövid és hosszútávú terveiről videobejátszáson keresztül.  Megszólalnak európai, izraeli, USA és kanadai befektetők illetve tanácsadóik.

19:30 - szünet

19:40 - A magyar finanszirozási scéna ismert képviselőiből álló panel tagjai reflektálnak az elhangzottakra.  Mi más külföldön és miért, kinek miért jó a magyar ökoszisztémában tőkét bevonni és kinek külföldön.

20:45 - résztvevői kérdések, networking max. 21:30-ig

- - -

AZ ESEMÉNYSOROZAT LEBONYOLÍTÁSI RENDJE:

- Mind a 7 ökoszisztéma meetup esemény magyarul kerül megrendezésre, a külföldi interjúk, videobejátszások feliratozva lesznek. Igény szerint rendezünk majd angol nyelvű eseményeket is.

- Minden eseményt itt a Meetup-on illetve a Global Traction kapcsolódó oldalain hirdetünk meg és ott is lehet rájuk regisztrálni.

- Minden Ökoszisztéma meetup ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

- Minden ökoszisztéma meetup eseményt rögzítünk és visszanézhetővé teszünk ezen a csatornán: https://bit.ly/globaltractionvideos

- - - -

Regisztrálj a sorozat további eseményeire:

Ecosystem Connect IV. 2022 február 22. - NAGYVÁLLALATOK ÉS MULTIK az ökoszisztémában - Milyen a tökéletes találkozás?

Ecosystem Connect V. 2022 Március 29 - ACCELERÁTOROK, INKUBÁTOROK, CO-WORKING IRODÁK a nemzetközi ökoszisztémákban - Előnyök és félreértések.

Ecosystem Connect VI. 2022 április 26 - EGYETEMEK a nagy nemzetközi innovációs ökoszisztémákban. Ökoszférák az ökoszisztémában?

Ecosystem Connect VII. 2022 május 24 - Az ÁLLAM szerepe ökoszisztéma építésében. Mit tesznek és mit nem tesznek legsikeresebb ökoszisztéma fejlesztő országok?