Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

ÖKOSZISZTÉMA MEETUP SOROZAT - V. ESEMÉNY - AKCELERÁTOROK ÉS INKUBÁTOROK Mellébeszélés és frázispufogtatás nélkül a vezető ökoszisztémák akcelerátorairól, működésükről, arról hogy mit adnak a startupoknak, milyen szerepük van az ökoszisztéma müködtetésében, megalapozásában és - nem utolsó sorban - mi az ami nem várható el tőlük.


  • Dátum: 2022.04.11. 18:00 - 2022.04.11. 21:00
  • Helyszín: Budapest, Király u 26, HUBHUB, Budapest (Térkép)
  • További információk: HUBHUB Coworking space, I. floor

Leírás

A legtöbb nagy és sikeres ökoszisztémát egy vagy több világszerte ismert akcelerátor márka vagy helyi kiemelkedő akcelerációs műhely jellemez. A 'jó' akcelerátorokat jellemzi az oriási túljelentkezés, az őrült kemény munka az akcelerátor által behivott mentorokkal és az ötletük folyamatos tesztelése, kikristályositása.

Mivel az akcelerátornak mint tipikus köztes szereplőnek rendkívül fontos szerepe van az alapok lerakásában és a helyi normák megszilárditásában ezért fontosnak tartottuk megvizsgálni azokat a legjobb gyakorlatokat amelyeket kezdeti éveikben alkalmaztak, amivel mind a nagyvállalati szektort és a startupok sokaságát megszólították. Videointerjúkban elmondják a szakma vezető nemzetközi képviselői, melyek a legjobb nemzetközi gyakorlatok, utána ezeket értelmezzük a hazai környezetre a szakma itthoni képviselőivel, akcelerátor vezetőkkel, tanácsadóikkal. Tesszük mindezt azzal a szándékkal, hogy pozitív, követendő példákat, mintákat állítsunk a magyar ökoszisztémának, és megismertessük a nemzetközi szereplőket az egyre több jó magyar példával is.

KINEK SZÓL AZ ESEMÉNY?

Azoknak, akik meg akarják ismerni az akcelerátorok "iparágát, műfaját’, az ökoszisztémákban elfoglalt szerepét, felépítését, első kézből azoktól, akik napi szinten résztvevői ezeknek a közösségeknek. Az esemény célja a széleskörű ismeretterjesztés a startup akcelerációról, tehát azoknak is való, akik csak most ismerkednek az alapfogalmakkal.

AZ ESEMÉNYSOROZAT LEBONYOLÍTÁSI RENDJE:

Mind a 7 ökoszisztéma meetup esemény magyarul kerül megrendezésre, a külföldi interjúk, videobejátszások feliratozva lesznek. Igény szerint rendezünk majd angol nyelvű eseményeket is.

Minden eseményt itt a Meetup-on illetve a Global Traction kapcsolódó oldalain hirdetünk meg és ott is lehet rájuk regisztrálni.

Minden Ökoszisztéma meetup ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Minden ökoszisztéma meetup eseményt rögzítünk és visszanézhetővé teszünk ezen a csatornán: https://bit.ly/globaltractionvideos

Regisztrálj a sorozat további eseményeire:

Ecosystem Connect VI. 2022 április 26 - EGYETEMEK a nagy nemzetközi innovációs ökoszisztémákban. Ökoszférák az ökoszisztémákban?

Ecosystem Connect VII. 2022 május 24 - Az ÁLLAM szerepe ökoszisztéma építésében. Mit tesznek és mit nem tesznek legsikeresebb ökoszisztéma fejlesztő országok?