I. Esemény utózöngéi image
Az október 27-énmegtartott első Ecosystem Connect 'zajos' siker lett - köszönhetően nektek, akik aktívan vettetek részt a kendőzetlen beszélgetésben. Külön köszönet Barnabásnak és Péternek a részvételért és hozzászólásaikért, Horváth Csabának, Gary Whitehillnek és Tal Sharonnak a videós interjúkért!

Sokan jeleztétek hogy valamiért nem tudtatok eljönni - ennek orvoslására ott a videofelvétel ( https://bit.ly/globaltractionvideos )
HA szeretnéd, hogy megismételjük ezt az Ökoszisztéma müködéséről szóló eseményt élőben, szavazz itt: https://strawpoll.com/pec6dzuqj

KEZDEMÉNYEZÉSEK
Többen jeleztétek, hogy megindult a kreatív gondolkodás arról, hogyan tudunk magunkon segíteni kölcsönösen előnyös megoldásokkal. Ennek első jelei már az esemény után következő napokon hallhatóak voltak:
  • GROWTH MAGAZIN - Sárközi András a Growth Masters alapítója az esemény hatására beletette az összes jövöbeni Ecosystem Connect esemény beharangozóját most induló interaktív startup magazinjában a Growth Magazinba.  Offline magazin interaktív tartalommal, nagyon 21. századi koncepció!

  • STARTUP HUNGARY - Bekapcsolódott a Startup Hungary, jelezve hogy szívesen támogatják az Ecosystem Connect kezdeményezést - köszi, Csongi!

  • STARTUP BATTLE SCARS - Hartványi András a Stokes alapítója pedig belekezd egy esemény sorozatba  ‘Startup Battle Scars - alapítói történetek’ néven, aminek célja, hogy olyan magyar alapítók akik az elmúlt évben mentek át az alapítás, validáció, korai finanszírozás nehézségein megosszák ‘harctéri’ élményeiket illetve segítsenek a most indulóknak elkerülni azokat a nehézségeket amelyekkel ők találkoztak.  Ezek az események is majd itt a Global Traction Meetup oldalon lesznek elérhetőek, András szervezésében.   

  • és emellett számos közvetlen bejelentkezés, kezdeményezés érkezett hogy miként tudna egy-egy vállalkozó segíteni illetve miben kellene neki segítség a közösségtől.

FRISS KEZDEMÉNYEZÉSEK
Ennek szellemében elindítottunk kettő egyszerű kezdeményezést. Ha érdekel, részt vennél benne vagy ismersz valakit akit valószínüleg érdekel, akkor a mellékelt linkeken kérlek jelezd:

  1. Startup Shadowing - további info
  2. Ecosystem Tripadvisor - további info

FOLYTATÁS
...és ne feledkezzünk meg a folytatásról, kérlek regisztráljatok a Meetup-on és jegyezzétek fel a naptárban:

December 1, 18h, Helyszin HUBHUB, Budapest
STARTUPOK A NAGY ÖKOSZISZTÉMÁKBAN
Ezuttal startupokat vesszük górcső alá az eseményen - hogyan működnek a nagy ökoszisztémákban, mire figyelnek, milyen üzletfejlesztési, csapatépítési, tőkebevonási módszereik vannak, milyen gyakorlatok ültethetők át a hazai körülmények közé.

Az eseményt a mindenkori hatályos COVID szabályok tiszteletben tartásával tartjuk meg, amennyiben lehetséges, személyes jelenléttel.