A Global Traction egy startup / scaleup accelerátor amely a legfejlettebb startup ökoszisztémákban művelt startup feljesztési modeleket követi és ezek szerint fejleszti portfolió cégeit.  Hitvallásunk hogy a fő értékteremtő, a vállallkozó megfelelő figyelmet és fókuszt kapjon a cégfejlesztési folyamatban.  A cég hatékony növekedése nem igényli hogy a vállalkozóval nagyon gyakori legyen  kapcsolat - épp a legtehetségesebb startupok igénylik a legkisebb mennyiségü segítséget. Mint mindig, itt is a minőségen van a hangsúly.

Meglátásunk szerint a magyar ökoszisztémában még számos fehér folt illetve félreértelmezett szerep van. Ezért A Global Traction 2021 októberétől egy eseménysorozatot indít el Ecosystem Connect néven.  Ez egy olyan tájékoztató/közösségformáló program lesz mely bemutatja és felmutatja a magyarországi és régiós vállalkozásoknak hogy milyen perspektívák rejlenek a világ nagy ökoszisztémáiban.  Tesszük ezt azért mert azt tapasztaljuk hogy sokszor a magyar startupok minőségi információhiányban szenvednek, egyszerűen nem ismerik a globális startup világ főbb szerepeit, szereplőit, folyamatait és az új trendeket.  Az Ecosystem Connect programsorozat ingyenes, jelentkezni az események menüpontban lehet.

A cég az akcelerációs tevékenységen kivül egyetemi és egyéb felnőtt oktatási projektekben vesz részt startup fejlesztés és nemzetközi piacralépés témákban.

További információ az alapítókról


Rólunk imageRólunk image